keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

kokeiluja


Yksi kaveri suositteli meille täytettyjä sieniä, jotka on kääritty pekoniin. Niimpä me rohkeinä kokeilimme.



Sienistä vain napsautetaan kanta pois, yksinkertaista!


Ja näiltä ne näyttävät sen jälkeen. Kannat voi heittää roskiin.


Täytä mieleiselläsi tuorejuustolla, me käytimme ruohosipullia maustettua Creme Bonjour-tuorejuustoa.


Ja kääri pekoniin! Pasita uunissa noin 20-25 minuuttia 200 asteessa, kunne pekoni näyttää sopivalta.

Ja lisukkeina toimi siis paistetut kasvikset (joista ohje tulee pikapuoliin, odottaa vain varastossa julkaisua) ja uudet perunat. Me söimme yhden/kaksi sientä per nuppi. Tosin, syömme ilmeisesti melko pieniä annoksia yleensä, että kannattaa hieman kysellä ruokailijoilta, kuinka monta sientä mahaan mahtuu.

Ohje on täyttävä ja olivat todella hyvän makusia nuo sienet! Varmasti teemme uudestaan! Itselle karppaus ei ole tuttua, mutta nämä sienet ja kasvikset taitavat sopia heidänkin ruokavalioonsa?

EDIT: "Täytteenä kannattaa käyttää Koskenlaskijaa, pysyy kiinteämpänä ...sienen jalkoja ei kantsi heittää pois. Ne voi murskata ja sekoittaa täytejuustoon - kun ne täytetyt sienet kieputtaa folioon ja laittaa grilliin, ni tuloo viel parempaa!:)"
 Toisen kaverin vinkki vielä tähänkin mukaan, täytyy kokeilla tätäkin!


Ei kommentteja: