sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

new start!

Aikalailla tasan vuosi sitten aloin pitää lifestyle-blogia, ja vuoden sitä jaksoinkin pitää. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että se ei ollut minun juttuni. Tykkään ottaa kuvia ja jakaa niitä blogissa, mutta mitään kirjotettavaa ei ollut. Olen jo pitkään ajatellut ruokablogin pitämistä, sillä rakastan tehdä ruokaa, leipoa ja järjestää juhlia sekä illanistujaisia. Nostatan pizzataikinaa 5 tuntia ja jaksan vääntää croissanteja yli 6 tuntia. Kun herkkunälkä iskee on murumarjahyve valmis 20 minuutissa. Teen perheeni hulluksi höpöttämällä ruuasta, ostamalla välillä melko turhiakin ruuanlaittovälineitä ja pakottamlla äidin katsomaan reseptejäni, ja veljeni kuuntelemaan suunnitelmaani hänen rippijuhliaan varten. Ehkä ruokablogin kautta he säästyvät tältä jokapäiväiseltä piinalta. Yritän päivittää blogiin uusia ruokakokeilujani, sekä tavallisia arkiruokia, leipomista unohtamatta! Ja koska veljelläni on rippijuhlat kesän lopulla, suunnittelen tarjottavia sinne. Ehdoton heikkouteni on kuvien ottaminen ruoka-annoksista. Vielä en ole onnistunut siinä, mutta ehkäpä sekin taito hioutuu tässä matkan varrella!

Här finns min ny matblog, Pullamössöä. Jag skrivar på finska, men ibland också på svenska, om jag har tid. Jag älskar tala om mat, laga mat och då tycker jag att matblogg är bra för mig. Jag är mycket dåligt att tag foton av min mat, men jag hoppas att jag skulle bli bättre!

Reseptejä saa kysellä, vaikkakin reseptivarasto on melko pieni vielä, ja käännän reseptini mielelläni myös ruotsiksi.
Om ni vill, kan jag också översätta mina resepter på svenska, ni kan bara fråga!



Ei kommentteja: